tekniske afdeling

I vores tekniske afdeling har vi et erfarent team af ingeniører og tegnere, der arbejder med stålkonstruktioner og smedearbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og lægger stor vægt på at levere solide og gennemarbejdede løsninger, der lever op til vores kunders behov og forventninger.

Vi har stor erfaring med at arbejde efter gældende standarder, herunder SBI 271 og DS 1140, hvilket sikrer, at vores dokumentation er i overensstemmelse med branchens krav. Vores viden om disse standarder betyder, at vi kan levere projekter, der lever op til kravene i BR18.

Vi anvender en række teknologiske værktøjer som Scia Engineer til FEM-beregninger, MathCad Prime til præcise beregninger og Autodesk Inventor til 3D-modellering. Disse værktøjer hjælper os med at skabe effektive og præcise løsninger.

I vores arbejde går vi tidligt ind i projekterne og sørger for at være tæt på hele vejen fra start til slut. Vi tror på, at vores deltagelse fra begyndelsen giver det bedste resultat. Fra udvikling til færdige tegninger gør vi vores bedste for at sikre, at alt er i overensstemmelse med kundernes behov.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og kommunikation, og derfor afholder vi regelmæssige møder med vores kunder og leverandører for at sikre, at vi alle arbejder mod samme mål – at opnå et godt resultat for kunden.

inspiration

Her kan du se et udvalg af tegninger og 3D-modeller fra vores tidligere projekter.

Trappetårn 

Horsens rådhus

Trapper

Altaner

Konstruktionsstål

Alle billeder og modeller på denne side er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres, distribueres eller anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra vores virksomhed.