Om Os

HC Smede slog dørene op i 2004. De første år var det fortrinsvist traditionelt smedearbejde, vi gav os i kast med. I dag leverer vi hovedsageligt stål til byggebranchen.

Vi holder til i Børkop men har projekter over hele landet.

HC Smede er en dansk virksomhed og alt produceres i Børkop. Alt smedearbejde udføres af certificerede smede under vejledning af vores svejsekoordinator.

HC Smede er en markant spiller indenfor smedebranchen og vores kunder er primært større entreprenørfirmaer. Vi skiller os ud ved at være tekniske stærke og vi formår at kombinere statiske beregninger med bygbarhed. Vi lever af præcision og komplekse løsninger og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Derudover har vi dag til dag produktion på mindre ordre.

Formål:

HC Smede har til formål at levere den højeste kvalitet og service, fra projektering til aflevering.

Vision:

HC Smede skal være blandt de mest attraktive arbejdspladspladser i Danmark. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, leveringstiden eller produktet. Vores medarbejdere er det vigtigste aktiv og igennem dem, skaber vi fremtiden.

Mission:

HC Smede leverer stål til byggebranchen og industrien og gennem optimerede løsninger, reducerer vi mængden af stål og holder vores arbejdspladser i Danmark.

 

Værdier – HC Ånden:

Rummelighed – Her er alle velkomne

Selvrespekt – Vejen til kvalitet

Grundighed – Kvalitet skabes af grundighed

Humor – Giver energi og drivkraft

Læring – Ved at fortsætte læringen, fortsættes udviklingen

Salgs- og leverings betingelser