Om Os

I 2004 åbnede HC Smede dørene. De tidlige år blev præget af traditionel stålproduktion, men vores rejse har ført os til nye højder. I dag er vores primære fokus at levere stål til byggebranchen, og vi gør det med en passion, der er uovertruffen.

Beliggende i hjertet af Børkop er vi stolte over at være en danskejet virksomhed, der hele tiden arbejder på at skabe det bedste inden for stålforarbejdning. Alt, hvad vi producerer, udspringer fra vores egne faciliteter i Børkop. Vores dedikerede hold af certificerede smede arbejder under nøje vejledning af vores erfarne svejsekoordinator.

Men vi går skridtet videre. I HC Smede har vi vores egne dygtige ingeniører, der træder ind i billedet for at projektere og dimensionere vores stålprojekter med ekspertise og præcision. Denne tekniske styrke kombinerer nøjagtige statiske beregninger med praktisk byggefærdighed, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi er stolte af at oplyse, at vi er fuldt opdaterede inden for byggelovens DS1140 og lever op til alle kravene. Dette sikrer, at vores stålprodukter er i overensstemmelse med de seneste standarder og regler, og at du kan have fuld tillid til kvaliteten og sikkerheden af vores leverancer.

Vi har også et dedikeret team af montører, der står klar til at montere vores stålkonstruktioner. Med alt samlet under ét tag tilbyder HC Smede en komplet løsning. HC Smede er i dag en anerkendt spiller inden for stålforarbejdningsindustrien, og vores kunder tæller primært større entreprenørfirmaer. Ud over vores tekniske ekspertise og monteringsservice tilbyder vi hurtig levering på mindre ordrer, hvilket giver vores kunder en pålidelig og effektiv løsning, når tiden er afgørende.

Vi er også tilgængelige for private kunder, der har behov for mindre stålprojekter. Vores dygtige team er klar til at hjælpe med dine individuelle stålprojekter og sikre den samme høje kvalitet og præcision, uanset projektets størrelse. Hos HC Smede har vi det hele samlet, og vi er mere end bare en smedevirksomhed;

Vi er din komplette partner i at skabe fremtidens byggerier med stål.

Formål:

HC Smede har til formål at levere den højeste kvalitet og service, fra projektering til aflevering.

Vision:

HC Smede skal være blandt de mest attraktive arbejdspladspladser i Danmark. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, leveringstiden eller produktet. Vores medarbejdere er det vigtigste aktiv og igennem dem, skaber vi fremtiden.

Mission:

HC Smede leverer stål til byggebranchen og industrien og gennem optimerede løsninger, reducerer vi mængden af stål og holder vores arbejdspladser i Danmark.

 

Værdier – HC Ånden:

Rummelighed – Her er alle velkomne

Selvrespekt – Vejen til kvalitet

Grundighed – Kvalitet skabes af grundighed

Humor – Giver energi og drivkraft

Læring – Ved at fortsætte læringen, fortsættes udviklingen

Salgs- og leverings betingelser