Velkommen til HC Smede – Vores team vokser!

Vi er en voksende smedevirksomhed i konstant udvikling og er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores dedikerede hold. Vi opfordrer til uopfordrede ansøgninger, men i øjeblikket har vi tre konkrete stillinger, som vi søger kvalificerede ansøgere til:

 1. Ingeniør: Vi søger en kreativ og løsningsorienteret  bygningsingeniør hos HC Smede A/S! Er du klar til at være en nøglespiller i dansk byggeri og præge industrien med innovative stålkonstruktioner?: 
  Læs mere om stillingen her

 2. Kleinsmed: Vi søger en erfaren kleinsmed til at styrke vores hold. Vil du være med til at svejse stålkonstruktioner til den danske byggebranche og være en del af en dynamisk virksomhed i stor udvikling? HC Smede A/S leverer altaner, trapper, byggestål og stålkonstruktioner til industrien i alle dele af Danmark. Alt der produceres i HC Smede A/S er lavet i Danmark og konstrueret at vores egne ingeniører og konstruktører.
  Læs mere om stillingen her

 3. Montør: Hos HC Smede A/S leder vi efter en engageret og håndværksmæssig dygtig montør, der kan bidrage til opførelsen af stålkonstruktioner i topklasse. Du får mulighed for at arbejde på spændende projekter, hvor dine færdigheder inden for montage spiller en central rolle i at omsætte tekniske tegninger til virkelighed. Bliv en vigtig del af vores team og sæt dit præg på  byggeprojekter landet over.
  Læs mere om stillingen her

 4.  Teknisk designer: Er du en teknisk designer med erfaring inden for stålkonstruktioner, og brænder du for at udvikle avancerede stålprojekter? HC Smede A/S søger en engageret teknisk designer, der vil være med til at forme fremtidens danske byggeri. Hvis du vil arbejde i et innovativt miljø og sætte dit personlige præg på komplekse stålprojekter, er denne stilling noget for dig!
  Læs mere om stillingen her

Hos HC Smede A/S er vi dedikerede til at skabe en spændende og givende arbejdskultur, hvor du kan udfolde dit potentiale og forme din egen succes. Klik her og læs om kerneværdierne i HC Smede. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!